Anderlecht zag enorm af in Beveren: Ze brengen redelijk goed voetbal

Anderlecht zag enorm af in Beveren: "Ze brengen redelijk goed voetbal"

zondag 24 september 2017 om 11:31

RSC Anderlecht had zaterdagavond een gigantische portie geluk nodig om de drie punten mee te nemen uit de Freethiel. Waasland-Beveren verdiende een overwinning na een sterke prestatie, maar een zwak paars-wit profiteerde optimaal van enkele minder momenten van de thuisploeg én van Frank Boeckx.

Ook Pieter Gerkens kon het zwakke niveau niet zomaar onder de mat vegen. "We zijn vooral blij met die winst. Het was geen gemakkelijk wedstrijd, maar dat weet je, als je naar hier komt. Zeker omdat zij nu in een goede periode zitten. Ik denk dat ze redelijk goed voetbal brengen", drukt de middenvelder het nog voorzichtig uit bij RSCA TV.

"Na die 1-0 hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk kansen te creëren en die achterstand om te buigen. Daar zijn we dan in geslaagd. En op het einde is Frank er die ons nog heel goed rechthoudt. We hebben bewezen dat het geloof er nog altijd was, want uiteindelijk hebben we toch gewonnen", onthoudt Gerkens vooral het positieve.

Poll

Verdiende Anderlecht de drie punten?

(167 stemmen)

Plaats een reactie

zondag 24 september 2017 om 11:49
Ze verdienden er zelfs 4
Vind ik leuk
Svh +122
zondag 24 september 2017 om 11:50
Stanciu goed en een goede boeckx voor de rest was het maar triestig ik zie echt af voor zo een Anderlecht te zien vorig jaar nog kampioen gespeel ze zouden beter achempong gaan terug halen.
[Reactie gewijzigd op zondag 24 september 2017 om 11:51]
Vind ik leuk
zondag 24 september 2017 om 11:55
Fijn dat uitgerekend Clement een Anderlechtspits speelkansen gunt, bedankt voor hem voor te bereiden voor volgend seizoen!
Vind ik leuk
Toca +16584
zondag 24 september 2017 om 12:14
Op basis van zo n match verdienen ze wat mij betreft niks.
Vind ik leuk
Mckenzie +1365
zondag 24 september 2017 om 19:06
Stanciu was relatief goed. Misschien is dat het meest positieve. Misschien komt daar toch nog uit wat er in zit. Misschien zullen we nog begrijpen waarom er 10 miljoen voor betaald werd. Misschien...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Anderlecht zag enorm af in Beveren: "Ze brengen redelijk goed voetbal"