PSG mist Neymar, Meunier valt zelf door de mand: Ik vond dit niet dramatisch

PSG mist Neymar, Meunier valt zelf door de mand: "Ik vond dit niet dramatisch"

24-09-2017 11:00

Paris Saint-Germain moest zaterdagavond voor het eerst punten laten in de competitie (0-0 tegen Montpellier HSC) en meteen staat de Franse pers in rep en roer. Bij afwezigheid van Neymar leverden de hoofdstedelingen een povere prestatie af. Thomas Meunier incluis.

De Rode Duivel liet bijzonder weinig zien en mocht het na afloop gaan uitleggen. "Ik vond dit niet zo dramatisch", reageert Meunier wat stekelig bij L'Equipe. "Ze hebben zelfs geen open kans gehad. We krijgen een penalty niet toegekend. We creëerden daarnaast enkele mogelijkheden in niet zo'n optimale omstandigheden. We stuiten hier gewoon op een sterke ploeg van Montpellier, met veel grinta, agressiviteit en enkele talentvolle spelers. Dit is geen catastrofe", aldus de rechtsback.

Neymar was er niet bij zaterdag. Is hij nu al onmisbaar? "Nee, er is geen afhankelijkheid van Neymar", countert Meunier. "Hij is natuurlijk een uitzonderlijke speler, dat staat buiten kijf. Maar als je onze groep ziet, mag je niet zeggen: "Oh, Neymar was het niet, dus dan is dit normaal." Nee, we hebben spelers genoeg die het verschil kunnen maken individueel." Nu wacht Bayern München in de Champions League. Voor Meunier wacht waarschijnlijk een plekje op de bank, te meer door zijn eigen matige prestatie tegen Montpellier.