Ferrera looft nieuwkomer na eerste zege: Hij is net een spons

  Ferrera looft nieuwkomer na eerste zege: "Hij is net een spons"

  zaterdag 23 september 2017 om 23:00

  Yannick Ferrera heeft zijn eerste zege van het seizoen behaald, en daar mag hij vooral Hassane Bandé voor bedanken. Met zijn twee doelpunten zette hij de thuisploeg op weg naar de zege. Ferrera, die morgen verjaart, krijgt zo een mooi cadeau.

  Bij Sporza reageert hij zeer enthousiast. "Ik vind het echt een verdiende overwinning. We hadden al veel vroeger een driepunter kunnen pakken, maar moesten er heel lang op wachten. Deze overwinning verandert heel veel en doet ongelofelijk veel deugd."

  De match verliep wel behoorlijk potig. "Er wordt veel gezegd over de overtredingen vandaag, maar ik vond niet dat er doodschoppen tussen zaten. We wilden hen gewoon niet aan het voetballen brengen, want dat kunnen ze te goed. Ook Cocalic had niet de intentie om zijn tegenstander pijn te doen. Hij kwam te laat, meer niet."

  Met Bandé lijkt Ferrera een goudhaantje in de rangen te hebben. "Bandé is als een spons. Hij luistert goed en laat zich heel gemakkelijk coachen. Zijn statistieken zijn indrukwekkend, met vijf doelpunten in vijf wedstrijden, en pas vandaag een eerste keer als titularis. Hij zal hard blijven werken en bescheiden blijven, dat ben ik zeker."

  Gelukkige verjaardag
  De overwinning komt exact op het juiste moment voor Ferrera. "Morgen vier ik eerst nog even mijn verjaardag, maandag krijgen de spelers vrij en vanaf dinsdag ligt alle focus op Moeskroen. Ik hoop dat we vertrokken zijn voor een reeksje."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Ferrera looft nieuwkomer na eerste zege: "Hij is net een spons"