Commotie na doelpunt van Lukaku, Manchester United belt politie

  Commotie na doelpunt van Lukaku, Manchester United belt politie

  zaterdag 23 september 2017 om 21:15

  Romelu Lukaku heeft weer toegeslagen, hij maakte het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Southampton. Daarna was het beruchte 'piemellied' te horen. Manchester United is het beu en contacteerde zelfs de politie.

  De BBC laat weten dat Manchester United nu op zoek is naar beelden uit het publiek om de fans in kwestie te identificeren. "Als het zo doorgaat, ondernemen wij actie tegen die personen", zo liet een woordvoerder al weten. "De club en de speler waren duidelijk: deze gezangen moeten eindigen. De club is aan het praten met de politie en heeft de beelden opgevraagd."

  Manchester United vecht al langer tegen racistische uitlatingen in het stadion, samen met de groepering Kick It Out willen ze die aanpakken. Lukaku zelf heeft via Twitter al laten weten dat hij de steun van de fans wel apprecieert, maar liever heeft dat deze situatie voorbij is. Man U kan grove middelen inzetten om dit te bereiken.

  Plaats een reactie

  dakcota +4338
  zaterdag 23 september 2017 om 21:55
  belachelijk, dus zeggen dat een zwarte mens een grote piemel heeft is racistisch? dan maar zeggen dat ze een kleine hebben, tzal ook ni goe zijn :D
  Vind ik leuk
  Mario_ +1645
  zondag 24 september 2017 om 08:38
  BBC...Big Black Cock
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Commotie na doelpunt van Lukaku, Manchester United belt politie