Bölöni geeft toch waarschuwing na ruime zege: De duivel slaapt nooit

  Bölöni geeft toch waarschuwing na ruime zege: "De duivel slaapt nooit"

  zaterdag 23 september 2017 om 18:45

  Antwerp en KV Kortrijk mochten vrijdag de speeldag starten. Het werd een ruime zege voor Antwerp (3-0), maar na de match was coach Laszlo Bölöni toch niet helemaal tevreden. 

  In de eerste helft was Antwerp superieur, maar dat had wel zijn prijs. "In de eerste helft speelden we erg goed, maar na de rust was het heel wat minder. We hebben in de eerste helft veel krachten verbruikt, misschien hebben we daar wel de prijs voor betaald. Of misschien was het de angst om te winnen", vertelt hij bij Sporza.

  Antwerp hield evenwel gemakkelijk stand. "Tactisch bleef het vrij solide, maar we verloren de controle. Maar als we winnen, wil ik elke week wel zo’n wedstrijd spelen. We mogen nu niet op onze lauweren rusten en moeten alert blijven. Er is een gezegde 'De duivel slaapt nooit' en dat wil ik mijn spelers duidelijk maken."

  De videoref was twee keer tegen Antwerp, maar daar denkt Bölöni niet zo lang meer over na. "Zonder videoarbitrage was het misschien 5-0 geweest, maar als het op de beelden zo duidelijk is dan moet je dat accepteren. De scheidsrechter heeft zijn job goed gedaan."

  Plaats een reactie

  zaterdag 23 september 2017 om 22:51
  De nuchterheid zelve :)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bölöni geeft toch waarschuwing na ruime zege: "De duivel slaapt nooit"