Moet Stuivenberg vrezen voor Oostende-scenario? Dat kan in Genk ook gebeuren

  Moet Stuivenberg vrezen voor Oostende-scenario? "Dat kan in Genk ook gebeuren"

  zaterdag 23 september 2017 om 16:52

  KV Oostende zwierde deze week Yves Vanderhaeghe op straat na de dramatische competitiestart (één op 21). Zo hoopt Marc Coucke ongetwijfeld een schokeffect te bereiken, want Vanderhaeghe noemt hij nog steeds een uitstekende trainer. Jan Boskamp begrijpt zijn C4 dan ook niet.

  In Het Belang van Limburg windt de Nederlander zich op over het lot van Vanderhaeghe. "De bladeren vallen van de bomen en de trainers vliegen buiten. René Weiler, Dennis van Wijk bij OHL en Yves Vanderhaeghe bij Oostende. Dat laatste vond ik de grootste verrassing. Als je de afspraak maakt om tien wedstrijden af te wachten, moet je die nakomen", wijst hij beschuldigend naar het bestuur van de Kustboys.

  Boskamp vindt het jammer voor Vanderhaeghe. "Ik keek heel graag naar KVO. Die wedstrijdjes tegen Marseille waren toch heerlijk, man. Daarna hebben ze nog een paar keer pech gehad en voor je het weet groeit het aantal tegenstanders ten opzichte van de voorstanders", aldus de analist. Eindigen doet Boskamp met een waarschuwing voor Albert Stuivenberg. "Dat kan in Genk ook gaan gebeuren de komende weken", denkt de Rotterdammer.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Moet Stuivenberg vrezen voor Oostende-scenario? "Dat kan in Genk ook gebeuren"