Frutos: Alsof je iemand die niet kan koken, vraagt om dat toch te doen

Frutos: "Alsof je iemand die niet kan koken, vraagt om dat toch te doen"

23-09-2017 16:16
5

Het is al lang een publiek geheim: als het van Nicolas Frutos afhangt, blijft de interim-trainer gewoon vast aan als T1 van RSC Anderlecht. Met goede resultaten én mooi voetbal zou dat zomaar kunnen. Frutos zal er alvast alles aan doen om voor zijn kans te vechten.

"Ik heb het gevoel dat ik nu op mijn plaats zit", opent de voormalige goalgetter bij Het Laatste Nieuws. "Mijn vader belde me deze week. 'Je bent zo rustig', zei hij. 'Zo ken ik je niet.' Kijk, ik heb over zijn opmerking nagedacht. En ik ben tot het besef gekomen dat ik in het verleden jobs heb beoefend die niet bij mijn kwaliteiten pasten", legt hij uit.

"Het is alsof je iemand die niet kan koken vraagt om dat toch te doen - die is dan ook gestresseerd. Nu ben ik dat niet: als T1 is mijn leven mákkelijker." Toch zal Frutos in principe aan de kant geschoven worden één der komende weken. "Of ik angstig ben voor dat moment? Weet je, de dag dat ik geen schrik meer heb, kan ik er beter mee stoppen. Dat soort gevoelens houdt je scherp. En het geeft goesting. Ik heb zin om te vechten voor mijn plek", besluit hij strijdvaardig.