Frutos: Alsof je iemand die niet kan koken, vraagt om dat toch te doen

  Frutos: "Alsof je iemand die niet kan koken, vraagt om dat toch te doen"

  zaterdag 23 september 2017 om 16:16

  Het is al lang een publiek geheim: als het van Nicolas Frutos afhangt, blijft de interim-trainer gewoon vast aan als T1 van RSC Anderlecht. Met goede resultaten én mooi voetbal zou dat zomaar kunnen. Frutos zal er alvast alles aan doen om voor zijn kans te vechten.

  "Ik heb het gevoel dat ik nu op mijn plaats zit", opent de voormalige goalgetter bij Het Laatste Nieuws. "Mijn vader belde me deze week. 'Je bent zo rustig', zei hij. 'Zo ken ik je niet.' Kijk, ik heb over zijn opmerking nagedacht. En ik ben tot het besef gekomen dat ik in het verleden jobs heb beoefend die niet bij mijn kwaliteiten pasten", legt hij uit.

  "Het is alsof je iemand die niet kan koken vraagt om dat toch te doen - die is dan ook gestresseerd. Nu ben ik dat niet: als T1 is mijn leven mákkelijker." Toch zal Frutos in principe aan de kant geschoven worden één der komende weken. "Of ik angstig ben voor dat moment? Weet je, de dag dat ik geen schrik meer heb, kan ik er beter mee stoppen. Dat soort gevoelens houdt je scherp. En het geeft goesting. Ik heb zin om te vechten voor mijn plek", besluit hij strijdvaardig.

  Poll

  Wat doet Anderlecht tegen Celtic, denk je?

  (415 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +10254
  zaterdag 23 september 2017 om 16:31
  Waarschijnlijk enige kans om te overwinteren ? Dus best winnen met een mooi doelpuntensaldo !!!
  Vind ik leuk
  Joesay +625
  zaterdag 23 september 2017 om 23:26
  Laat die doelpunten nu net een probleem zijn op dit moment
  Vind ik leuk
  Prpldynmt +4814
  zaterdag 23 september 2017 om 17:01
  Het wordt zeer moeilijk tegen Celtic. Iedereen zal 100% moeten zijn om een goed resultaat te halen. Maar wie zich op voorhand gewonnen geeft, kan beter thuis blijven. We zullen andermaal onze ploeg voluit aanmoedigen en hopelijk volgt er goed voetbal en een goed resultaat.
  Vind ik leuk
  zaterdag 23 september 2017 om 18:36
  Mooi voetbal zou mooi meegenomen zijn, maar het resultaat zal in Europa toch primeren. Dus hopelijk winnen ze, al moet je Celtic ook niet onderschatten.
  Vind ik leuk
  Svh +140
  zaterdag 23 september 2017 om 18:48
  Ik denk dat Frutos al heel veel verwacht. zo als het er nu naar uitziet. Denkt hij dat hij t1 zal blijven ik zou niet te veel dromen als ik van hem was . Als hij idd goed voetbal brengt kan alles nog in het voetbal weet je nooit. Maar laten we maar beginnen met vanavond te winnen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Frutos: "Alsof je iemand die niet kan koken, vraagt om dat toch te doen"