'Costa zet Chelsea een laatste hak: Blues lopen 25 miljoen euro mis'

  'Costa zet Chelsea een laatste hak: Blues lopen 25 miljoen euro mis'

  zaterdag 23 september 2017 om 15:13

  Een opvallende wending in de soap rond Diego Costa: Chelsea heeft een bod van 75 miljoen euro ontvangen van Everton op de spits, maar moet genoegen nemen met de 50 miljoen euro die Atlético Madrid gaat betalen. Dat meldt Marca.

  Dit omdat Costa alleen terug wilde keren naar zijn oude club in Madrid. Atlético maakte eerder deze week bekend dat er een principe-akkoord met Chelsea is bereikt over de international van Spanje. Het gaat volgens Marca om een huurdeal die ingaat op 1 januari en doorloopt tot juni, waarna de transfer in de zomer van 2018 permanent wordt gemaakt voor een bedrag van 50 miljoen euro.

  Atlético kan Costa niet in januari al definitief strikken omdat het aan zijn uitgavenlimiet zit. Dit is ook de reden dat Chelsea niet meer dan 50 miljoen euro kan vragen voor de spits, die veel aanbiedingen kreeg, maar aan elke club vertelde dat hij alleen zijn handtekening zet onder een Atlético-contract. Daardoor haalde het voor Chelsea niets uit om het bod van 75 miljoen van The Toffees te accepteren.

  Plaats een reactie

  firedwarf +2924
  zaterdag 23 september 2017 om 17:02
  haha net goed :) moet je maar niet smsjes sturen , deze 25 miljoen mogen ze op Conte's conto schrijven :p
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Costa zet Chelsea een laatste hak: Blues lopen 25 miljoen euro mis'