Eersteklasser kan rekenen op hulp van burgemeester: Stadion niet van deze tijd

  Eersteklasser kan rekenen op hulp van burgemeester: "Stadion niet van deze tijd"

  zaterdag 23 september 2017 om 12:06

  Heel wat clubs in België zijn druk bezig met hun stadion. De ene vernieuwt, de andere wil een nieuwe tempel zetten. KV Kortrijk behoort tot de laatste categorie. Volgens Kortrijk-burgemeester Vincent Van Quickenborn zou dat er weleens snel kunnen staan.

  "Tegen november wordt de locatie vastgelegd", zei de burgemeester op Play Sports. Het businesspark Evolis zou daarvoor het meest in aanmerking komen. De bouwplannen zijn echter nog niet concreet. Zo zou er volgens Van Quickenborn nog geen maquette zijn, maar is het wel de bedoeling om een stadion te zetten voor tussen de 10.000 en 15.000 personen.

  "Dan moet daar werk worden van gemaakt. Zo’n stadion kost veel geld en het is dan zaak investeerders aan te trekken. Maar het huidige stadion is in elk geval niet meer van deze tijd. Toen ik de Gentse burgemeester Termont ontving, zaten we op krukjes en moest ik een goeie fles wijn zoeken in de vipruimte. In elk geval, wat de stad Kortrijk betreft: liever gisteren dan morgen", aldus een enthousiaste burgemeester.

  Plaats een reactie

  freeman +10184
  zaterdag 23 september 2017 om 12:25
  Het huidige stadion bezit evenwel een legendarische " Cola- automaat - chat - ruimte " ..... !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Eersteklasser kan rekenen op hulp van burgemeester: "Stadion niet van deze tijd"