Boskamp kent geschikte kandidaat voor Anderlecht: Hij zou daar wel passen

  Boskamp kent geschikte kandidaat voor Anderlecht: "Hij zou daar wel passen"

  zaterdag 23 september 2017 om 12:25

  Ook Jan Boskamp denkt dat Frank de Boer een prima kandidaat is om de nieuwe trainer van Anderlecht te worden. De analist zegt dat in Het Belang van Limburg. Eerder liet onder meer Aad de Mos de naam van De Boer al vallen bij de topclub uit Brussel. 

  Anderlecht stuurde onlangs René Weiler de laan uit. Voorlopig heeft Nicolas Frutos de leiding over Paars-Wit. "Ik heb eigenlijk geen idee of Frutos nu aan moet blijven. Ik ken die jongen niet zo goed", zegt Boskamp.

  "Sinds je hem hebt teruggehaald heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij trainer van Anderlecht wil worden. Hij is dus ambitieus en durft daar ook voor uit te komen. Hij is nu voorlopig hoofdcoach en het is afwachten wat de afspraken hierover zijn."

  "Frank de Boer is ook een optie", voegt Boskamp daar direct aan toe. "Die zou wel passen bij de huisstijl van dominant voetbal, al vraag ik me af of Anderlecht daar nog wel het materiaal voor heeft."

  Vorige week werd De Boer ontslagen door Crystal Palace. De oud-trainer van Ajax en Internazionale was slechts 77 dagen in dienst bij de Premier League-club.

  Lees ook: De Mos heeft nieuwe klus in gedachten voor De Boer: 'Dat is ideaal voor hem'

   

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4347
  zaterdag 23 september 2017 om 13:18
  Eerst maanden zeggen dat Anderlecht dominant moet spelen en nu zeggen dat ze daar misschien het materiaal niet voor hebben. Wat?
  Ok in Europa tegen Bayern of PSG ga je nooit dominant kunnen spelen met deze ploeg. Maar in België is er toch geen enkele reden om daar aan te twijfelen (Dat de mogelijkheid er is)
  In een ideale elf bij Anderlecht heb je paar spelers die in principe Anderlecht "onwaardig" zijn. Maar ook voor die spelers vind je in België geen vijf betere. (Op chipciu na mss)
  Je hebt de duurste kern van België.
  Dat wil zeggen dat je altijd de te kloppen ploeg bent. Dat je favoriet bent. (Bookmakers niet per se fans)
  En de favoriet moet toch altijd op zijn minst de intentie hebben om de match te domineren?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Boskamp kent geschikte kandidaat voor Anderlecht: "Hij zou daar wel passen"