Peter Maes bekent: Ik wilde daar heel graag tekenen

  Peter Maes bekent: "Ik wilde daar heel graag tekenen"

  zaterdag 23 september 2017 om 11:30

  Peter Maes is uitstekend begonnen aan zijn tweede legislatuur bij Sporting Lokeren. De Waaslanders pakten al zeven punten onder hun nieuwe coach. Voor hetzelfde geld was Maes nu echter aan de slag bij een andere eersteklasser.

  Dat bekende de 53-jarige trainer tijdens een interview met La Capitale. "Ik wilde heel graag bij Antwerp tekenen. Het was een grote desillusie dat ik daar niet naartoe kon gaan. Ik had al gesproken met Paul Gheyssens en het leek een interessant project. Maar toen kwam Luciano D'Onofrio en hij heeft zijn eigen mannetjes geplaatst."

  Bovendien was de Great Old niet de enige club die de afgelopen maanden belangstelling toonde. "Ik kreeg een aanbieding van Maccabi Tel Aviv en Al-Ain, maar dat kwam te vroeg na m'n ontslag bij KRC Genk. Ik wil me volledig kunnen geven voor een club een daar was ik op dat moment nog niet klaar voor."

  "Maar dat wil niet zeggen dat ik helemaal geen interesse heb in het buitenland. Ik beschouw Lokeren ook absoluut niet als een stap terug. Kijk naar Hein Vanhaezebrouck of Franky Dury. Zij keerden ook terug naar KV Kortrijk en Zulte Waregem. Dat werd voor de tweede keer een groot succesverhaal", besloot Maes.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Peter Maes bekent: "Ik wilde daar heel graag tekenen"