Weiler krijgt heel veel steun van Tielemans: Iedereen sprak te negatief over hem

  Weiler krijgt heel veel steun van Tielemans: "Iedereen sprak te negatief over hem"

  zaterdag 23 september 2017 om 09:56

  Youri Tielemans ziet met lede ogen aan hoe RSC Anderlecht het moeilijk heeft dit seizoen. De club besloot samen met René Weiler de samenwerking stop te zetten. Tielemans begrijpt wel dat Weiler besloot om te vertrekken.

  De middenvelder was dan ook niet verrast dat de Zwitser vertrok. "Hij had zoveel kritiek gekregen - iedereen sprak veel te negatief over hem - en ik hoorde dat hij ook in zijn privéleven beledigd is geweest. Het was hem gewoon te veel geworden, hij was het beu. Dan begrijp ik zijn beslissing", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

  Tielemans vindt dat Weiler veel te veel kritiek kreeg. "Als de kritiek zó ver gaat, kan iedereen die beslissing nemen. Weiler was nog maar in Anderlecht of hij werd al negatief benaderd. 'Wie is hij?' 'Waarom is Anderlecht hem gaan halen?'"

  Tielemans had het vertrek dan ook zien aankomen. "Als je er dan niet in slaagt om je te kwalificeren voor de Champions League - terwijl Rostov later tegen Bayern München en Atlético bewees dat het een goede ploeg is - en de resultaten zijn niet zo goed, dan weet je dat de kritiek nog zal toenemen", aldus de middenvelder.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Weiler krijgt heel veel steun van Tielemans: "Iedereen sprak te negatief over hem"