PROMOTIE! Pak €100 met een tientje inzet bij zege De Bruyne tegen Benteke!

PROMOTIE! Pak €100 met een tientje inzet bij zege De Bruyne tegen Benteke!

23-09-2017 09:21

Manchester City is tot nu toe de te kloppen ploeg in de Premier League. Het elftal van Pep Guardiola draait als een tierelier en ook tegen hekkensluiter Crystal Palace verwachten wij een monsterzege! Pak ook deze speciale promotie mee van bookmaker Ladbrokes en pak zelfs 10 keer je inzet!

SPEEL MEE! Pak €100 met €10 inzet als Manchester City van Crystal Palace wint!

Inmiddels weten we alles over de kracht van Manchester City, nadat Feyenoord vorige week werd afgedroogd door de equipe van Pep Guardiola. Maar ook in de Premier League zijn The Citizengoed bezig en zijn ze na 5 duels gedeeld koploper. Midweeks werd gewonnen van West Bromwich Albion in de League Cup, dus dit seizoen werd er nog niet verloren in officiële duels

Daarnaast maakte de ploeg liefst 17(!) goals in de laatste 4 wedstrijden, dus je kan wel stellen dat Guardiola het aanvallend aardig op de rit heeft. Spitsen Sergio Agüero (die afgelopen week rust kreeg in de League Cup) en Gabriel Jesus (4 goals in zijn laatste 4 duels) verkeren daarnaast in topvorm. Wij verwachten dan ook dat deze twee topaanvallers de dienst gaan uitmaken tegen Crystal Palace.

Van de Zuid-Londenaren hebben we dit seizoen nog niet veel gezien. In de Premier League werd nog niet gewonnen en zelfs nog niet gescoord en de enige twee zeges van het seizoen werden in de League Cup geboekt. Het kostte Frank de Boer zijn baan, maar vorige week liet opvolger Roy Hodgson met een 1-0 thuisnederlaag tegen Southampton niet zien dat het lek nu boven is. Wij zetten daarom in op een monsterscore: 5-0!

Matchfacts:

  • City is al 7 duels op rij ongeslagen
  • City maakte 17 goals in de laatste 4 duels
  • Crystal Palace verloor 5 keer op rij in de Premier League
  • Crystal Palace scoorde nog niet in de Premier League
  • Agüero scoorde dit seizoen 5 keer en gaf 2 assists in de Premier League
  • Gabriel Jesus scoorde dit seizoen 5 keer in 7 duels

SPEEL MEE! Pak €100 met €10 inzet als Manchester City van Crystal Palace wint!

Hoe speel je mee?
1. Klik op één van de links en meld je aan bij de bookmaker
2. Zoek op 'Manchester City' via de zoekbalk
3. Selecteer bij Player Specials 'To Score & Give Assist' en dan 'Sergio Agüero'
4. Bepaal je inleg en plaats de bet!