Van Holsbeeck moet blijven zoeken: Vandaag is het niet mogelijk

Van Holsbeeck moet blijven zoeken: "Vandaag is het niet mogelijk"

23-09-2017 08:20
3

Herman Van Holsbeeck moet naast een nieuwe coach ook op zoek naar iemand die hem kan opvolgen bij Anderlecht. De manager is van plan om in 2020 te stoppen bij Anderlecht. Eén mogelijke kandidaat haakt al af.

Van Holsbeeck zag Mehdi Bayat als een mogelijke opvolger. Toch heeft de sterke man van Charleroi daar geen zin in. "Als dat uit de mond komt van iemand als Herman Van Holsbeeck - voor wie ik het allergrootste respect heb - en als het bovendien gaat om de rijkste en grootste club van het land, dan vat ik dat op als een enorme eer. Maar ik blijf een man van projecten en van waarden", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Bayat is niet van plan om te vertrekken uit Wallonië. "Sporting Charleroi is mijn 'bébé'. Ik ben de man die Felice Mazzu en spelers overtuigt om hier te blijven, hoe geloofwaardig zou ik nog zijn als ik zelf mijn project zou opgeven omdat de grootste club van het land mij roept? Charleroi zit in mijn bloed. Dus neen, dat is vandaag niet mogelijk, hoe geflatteerd ik ook ben", besluit hij.