Van Holsbeeck moet blijven zoeken: Vandaag is het niet mogelijk

  Van Holsbeeck moet blijven zoeken: "Vandaag is het niet mogelijk"

  zaterdag 23 september 2017 om 08:20

  Herman Van Holsbeeck moet naast een nieuwe coach ook op zoek naar iemand die hem kan opvolgen bij Anderlecht. De manager is van plan om in 2020 te stoppen bij Anderlecht. Eén mogelijke kandidaat haakt al af.

  Van Holsbeeck zag Mehdi Bayat als een mogelijke opvolger. Toch heeft de sterke man van Charleroi daar geen zin in. "Als dat uit de mond komt van iemand als Herman Van Holsbeeck - voor wie ik het allergrootste respect heb - en als het bovendien gaat om de rijkste en grootste club van het land, dan vat ik dat op als een enorme eer. Maar ik blijf een man van projecten en van waarden", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

  Bayat is niet van plan om te vertrekken uit Wallonië. "Sporting Charleroi is mijn 'bébé'. Ik ben de man die Felice Mazzu en spelers overtuigt om hier te blijven, hoe geloofwaardig zou ik nog zijn als ik zelf mijn project zou opgeven omdat de grootste club van het land mij roept? Charleroi zit in mijn bloed. Dus neen, dat is vandaag niet mogelijk, hoe geflatteerd ik ook ben", besluit hij.

  Poll

  Zou Bayat een goede manager voor Anderlecht zijn?

  (221 stemmen)

  Plaats een reactie

  dakcota +4338
  zaterdag 23 september 2017 om 08:57
  chapeau als hij het effectief weigert eens het aanbod en cijfers op tafel ligt
  Vind ik leuk
  Garland +5200
  zaterdag 23 september 2017 om 09:49
  Inderdaad, dit klinkt mooi. knap als hij het volhoudt.

  Ik denk dat Anderlecht straks verder gaat met Vanhandenhoven.
  Vind ik leuk
  dakcota +4338
  zondag 24 september 2017 om 13:25
  Qua naam en hoe ik hem zie in smmige momenten hoop ik van niet... maar natuurlijk weten we niets wat achter de schermen gaande gaat. hoe slim die mens is en welke contacten hij heeft... zou bayat evenveel respect hebben voor vanhandenhove als voor HvH. ik betwijfel het.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Van Holsbeeck moet blijven zoeken: "Vandaag is het niet mogelijk"