Legear maakt zich andermaal niet populair bij Anderlecht: Standard is mijn club

Legear maakt zich andermaal niet populair bij Anderlecht: "Standard is mijn club"

Gepubliceerd: zaterdag 23 september 2017 om 07:31za 23-09-2017 om 07:31

Hij mag dan wel jaren voor Anderlecht gespeeld hebben, echt geliefd is Jonathan Legear niet meer bij paars-wit. De vleugelspeler werd uitgefloten op het Astridpark, die bij STVV met de voeten antwoord gaf.

De flankspeler scoorde met STVV tegen Anderlecht en haalde de woede van het thuispubliek op zijn hals met een vingertje op de mond. "Ik heb acht jaar alles gegeven voor die club. En toch werd ik uitgefloten. Dat was niet correct. Toch logisch dan dat ik dat vingertje bovenhaalde bij mijn goal", zegt hij in Het Belang van Limburg.

"Ik wilde aangeven dat de mensen hadden mogen fluiten als ik een slechte match zou spelen. Maar dat was niet het geval, geloof ik. Weet wel: ik ben Anderlecht nog altijd dankbaar. Want dankzij paars-wit en Vercauteren heb ik iets bereikt", vertelt hij.

Anderlecht mag dan wel de club zijn waar hij doorbrak, het is niet zijn favoriete club in België. Dat is toch nog steeds de grote rivaal - Standard. "Toch zeg ik als Luikenaar bovenal dat Standard écht mijn club was", aldus Legear.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws