Sinterklaas is al in het land en woont in Kortrijk: 'Veel cadeaus'

  Sinterklaas is al in het land en woont in Kortrijk: 'Veel cadeaus'

  vrijdag 22 september 2017 om 23:21

  KV Kortrijk raakte vrijdagavond niet verder dan een 3-0 verlies tegen Antwerp. De Kerels hadden het moeilijk met The Great Old. Yannis Anastasiou zag toch enkele fouten bij zijn ploeg.

  De wedstrijd was eigenlijk al in de eerste helft beslist. Het stond al 2-0 bij de pauze voor de thuisploeg. "Vandaag is Sinterklaas langs geweest", reageerde Anastasio na de wedstrijd op de persconferentie. "Wij hebben te veel cadeaus weggegeven", klonk het.

  In de tweede helft kwam Kortrijk toch wat meer in de wedstrijd, maar doelpunten leverde dat niet op. "Je speelt tegen een sterke defensieve ploeg. In de tweede helft nemen we het over, maar het was al beslist in de eerste helft", zucht de Griekse coach. Kortrijk blijft door het verlies steken op een negende plek in het klassement. Volgende week ontvangt het KV Oostende in eigen huis.

  Plaats een reactie

  Prpldynmt +4814
  vrijdag 22 september 2017 om 23:40
  Sinterklaas is tegenwoordig beter bekend als "de videoref en zijn 4 zwarte pieten op het veld". Maar Sinterklaas vond ik toch sympathieker en professioneler.
  Vind ik leuk
  zaterdag 23 september 2017 om 10:09
  Zwarte pieten dat mag nimmer gezegd worden anno 2017 :)
  Vind ik leuk
  zaterdag 23 september 2017 om 10:08
  Niks te SINTERKLAAS, Antwerp was in eerste helft wervelend! Verdiende zege! Dit is geen geluk meer, maar een machine die zich meer en meer in gang zet, gaan nog mooie momenten beleven op Bosuil :)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Sinterklaas is al in het land en woont in Kortrijk: 'Veel cadeaus'