Frutos haalt stevig uit naar Club Brugge: Anderlecht, dat is klasse

  Frutos haalt stevig uit naar Club Brugge: "Anderlecht, dat is klasse"

  vrijdag 22 september 2017 om 22:39

  Anderlecht neemt het zaterdag op tegen Waasland-Beveren. Bij de Waaslanders spelen er met Davy Roef en Isaac Kiese Thelin twee huurlingen van Anderlecht. Zij mogen, in tegenstelling tot spelers van Club Brugge, wél tegen hun moederclub uitkomen.

  Voor Frutos is het niet meer dan normaal dat Anderlecht het wel toelaat om spelers te laten spelen tegen hun moederclub. "Dat is gewoon een kwestie van klasse, en Anderlecht heeft klasse", deelt hij een steek uit aan Club Brugge op de persconferentie.

  "Ik heb een verhaal gehoord over een wedstrijd tegen RWDM. Die deden vier wissels tijdens die wedstrijd. Anderlecht kon na de wedstrijd dus klagen en de drie punten toch krijgen, maar deed het niet. Anderlecht wil op het veld winnen. Dat is voor mij een teken van klasse."

  Bij Club Brugge laat men huurspelers (zoals onder andere Coopman, Perbet en Acolatse) enkel tegen hun moederclub spelen als de huurder een fikse som betaalt aan Blauw-Zwart.

  Plaats een reactie

  Zetterberg +6185
  vrijdag 22 september 2017 om 22:42
  Die blunder van rwdm herinner ik mij ook nog...4 wissels, hilarisch toch
  Vind ik leuk
  Garland +4766
  vrijdag 22 september 2017 om 22:51
  Trainer bij Molenbeek was de latere assistent bij Anderlecht, Renders.
  Vind ik leuk
  BVDS +1014
  vrijdag 22 september 2017 om 22:55
  Als je zo je klasse van de daken moet schreeuwen, getuig je van weinig klasse...
  Vind ik leuk
  vrijdag 22 september 2017 om 23:03
  Gewoon jaloers als je niets beters te zeggen hebt
  Vind ik leuk
  BVDS +1014
  zaterdag 23 september 2017 om 09:43
  Jaloers? Op wie? Op anderlecht? Maar Ik heb nergens beweerd dat anderlecht geen klasse heeft, alleen dat frutos door zijn uitspraken van weinig klasse getuigt.
  En als frutos oude koeien uit de gracht mag halen met zijn rwdm-verhaal kan je daar onmiddellijk het nottingham forrest verhaal tegenover stellen.
  Het argument van frutos houdt dus geen steek: het anderlecht van vandaag heeft niets te maken met het rwdm- noch met het forrest verhaal.
  Ik vind trouwens dat vd stock en van holsbeeck klasse hebben en waardige bestuurders zijn. Zijn staan voor gezonde rivaliteit met fcb, in tegenstelling tot deze uithaal van een nieuwkomer die zilch wil profileren.
  Vind ik leuk
  Geofpurple +2634
  vrijdag 22 september 2017 om 23:07
  euh.... leko zijn van de daken geschreeuw, 'wij zijn de beste' op basis van bekeruitslagen?? dat getuigd tenminste van weinig klasse. Vind het nog steeds hilarisch, kortzichtigheid ten top.
  Vind ik leuk
  zaterdag 23 september 2017 om 08:58
  klasse (de ~)
  goede stijl; kwaliteit
  "(dat is) grote klasse.
  Hetgeen Anderlecht doet (uitgeleende spelers toch tegen hun moederclub laten spelen) getuigt van klasse, inderdaad. Het kleineren van een andere ploeg, hetgeen Dhr Frutos doet, getuigt dan weer van minder klasse. Maar dat komt op het conto van Frutos en kan en mag men Anderlecht als club niet kwalijk nemen. Bij mijn weten is dat niet de huisstijl van RSCA.
  En Geofpurple, de volledige uitspraak van Leko luidde "op basis van de bekeruitslagen en het huidige klassement zijn wij NU de beste ploeg van het land."
  Noem het hillarisch, kortzichtig, verwaand of wat je wil, maar het is wel een feit dat Club in de competitie en de beker, op dit ogenblik de betere ploeg is. Over het voetbal dat ze brengen wil ik me niet uitspreken, want als het over het beste voetbal gaat mag voor mijn part Waasland Beveren of STVV de beste ploeg genoemd worden. Feit is en blijft dat zowel in de reguliere competitie als in de beker, Brugge momenteel beter doet dan zijn rechtstreekse concurrenten Gent en Anderlecht. Maar als morgen de andere topploegen beginnen draaien en hij doet opnieuw zo'n uitspraak, dan zal ik meteen jouw mening onderschrijven dat dat hilarisch en kortzichtig is.
  Sorry voor het lange betoog, maar wou even de uitspraak van Leko kaderen. :)
  Vind ik leuk
  Geofpurple +2634
  zaterdag 23 september 2017 om 10:37
  Mijn reactie is niet hilarisch of kortzichtig. Vertel mij eens waar en wanneer brugge echt getest is geweest? Vrij makkelijk programma lijkt mij. Niet tegenstaand is feit dat club 1ste staat gewoon verdient. Het is niet hun fout dat de rest veel steken laat vallen. Een uitgebreider relaas, staat in een ander topic als reactie op Boerken, de welke juist ontsnapt mij effe. Aja in het topic waaruit die uitsprak kwam 'wij zijn de beste'. Daar kan je lezen dat ik toch iet of wat genuanceerd ben in mijn mening
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  zaterdag 23 september 2017 om 17:23
  Ik noemde uw reactie ook niet kortzichtig of hilarisch, ik bedoelde dat je de uitspraak van Leko zo mag noemen, maar dat ze momenteel wel bij de betere staan, op basis van resultaten. Maar ook dat ik je meteen bijtreed als hij dat herhaalt als Gent, Anderlecht en anderen ook beginnen meedraaien.
  Vind ik leuk
  Olli +164
  zaterdag 23 september 2017 om 12:06
  Scheidsrechters omkopen, klasse. Man bun klasse, allez ja, wil maar zeggen, modder is er altijd ....
  Vind ik leuk
  zaterdag 23 september 2017 om 12:53
  Ik herinner mij ook eens een omkoopschandaal..... dat is klasse.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Frutos haalt stevig uit naar Club Brugge: "Anderlecht, dat is klasse"