Frutos lacht: Ik hoop dat hij veel doelpunten maakt, behalve zaterdag dan!

Frutos lacht: "Ik hoop dat hij veel doelpunten maakt, behalve zaterdag dan!"

22-09-2017 16:48
4

Nicolas Frutos wist midweeks zijn eerste opdracht als hoofdtrainer van RSC Anderlecht met succes af te ronden. De bekertriomf tegen KVC Westerlo (0-1) moet echter een vervolg krijgen tegen Waasland-Beveren. Daar speelt een huurling van de Brusselaars.

Isaac Kiese Thelin werd op de valreep uitgeleend aan de Beveraars en doet het uitstekend onder de hoede van Philippe Clement. De Zweedse aanvaller leek (lijkt?) afgeschreven in de hoofdstad, maar daar wil Frutos niets van weten. "Hun coach doet daar goed werk nadat hij na twee speeldagen zijn topschutter (Zinho Gano, nvdr.) verloor. Thelin is voor mij een erg complete aanvaller", aldus de Argentijn via de website van de club.

"Het is een speler met veel potentieel en hij hielp ons vorig seizoen in de Europa League tegen Zenit aan de kwalificatie voor de volgende ronde", herinnert Frutos zich. "Maar hij had het niet makkelijk om hier tegen concurrentie als Lukasz Teodorczyk op te boksen. Ik hoop dat hij veel doelpunten scoort bij Waasland-Beveren. Behalve morgen dan ...", voegt hij er nog fijntjes aan toe.