Vanhaezebrouck brengt duidelijke boodschap: Topsporters moet je anders benaderen

  Vanhaezebrouck brengt duidelijke boodschap: "Topsporters moet je anders benaderen"

  vrijdag 22 september 2017 om 16:11

  Voor Thomas Foket schijnt er stilaan weer licht aan het eind van een lange tunnel. Normaal gezien mag de Rode Duivel vanaf zaterdag beginnen werken aan de laatste fase in zijn herstelproces. Vanzelfsprekend stemt dat Hein Vanhaezebrouck gelukkig.

  De hartproblemen van Foket evolueren in gunstige zin. Vrijdag krijgt hij hoogstwaarschijnlijk goed nieuws na een resem testen. "Ik ga er geen uitspraken over doen, maar we hebben genoeg autoriteit op het vlak van cardiologie die de situatie kunnen inschatten", zegt Vanhaezebrouck bij Het Nieuwsblad. "Ik zie alleen zijn evolutie en die is zeer gunstig."

  "Als het signaal op groen komt, dan vermoed ik dat hij voor januari kan beginnen. Maar daar ga ik me niet over uitspreken. Topsporters moet je anders benaderen, die herstellen veel sneller dan niet-topsporters", sluit de trainer nog af met een wijze les. Vanhaezebrouck zou Foket alvast goed kunnen gebruiken, want met een zes op 21 is 'zijn' Gent bijzonder zwak begonnen aan het seizoen.

  Poll

  Doet Foket nog voor Nieuwjaar weer mee bij Gent?

  (183 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +10200
  vrijdag 22 september 2017 om 16:48
  En de wintermercato .....?
  Vind ik leuk
  User251 +1508
  vrijdag 22 september 2017 om 16:53
  Denk niet dat foket dan al zal vertrekken als hij mag spelen (als hij het toch doet is het zijn goed recht na afgelopen zomer), maar denk dat hij toch eerder het seizoen gewoon uitmaakt hier.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vanhaezebrouck brengt duidelijke boodschap: "Topsporters moet je anders benaderen"