Geraerts verklaart deceptie: Weinig vakantie, veel stress en slechte resultaten

  Geraerts verklaart deceptie: "Weinig vakantie, veel stress en slechte resultaten"

  vrijdag 22 september 2017 om 15:53

  Het zijn geen al te prettige dagen voor Karel Geraerts. De voormalige middenvelder leek een nieuwe wending aan zijn carrière te hebben gegeven als sportief coördinator bij KV Oostende, maar werd daar deze week ontslagen. Dat begrijpt hij zelf niet zo goed.

  Geraerts gaf eerder al aan dat hij ontgoocheld is in Marc Coucke, die hem niet persoonlijk informeerde. Hoe verklaart hij zijn aftocht? "Ik ben terechtgekomen in een groep die weinig vakantie had gekregen en meteen slechte resultaten boekte. Daarnaast was er veel stress door spelers die met een eventuele transfer in hun hoofd zaten. Op zo'n korte periode was het heel moeilijk om de boel om te gooien. De trainersstaf werkte al enkele jaren met succes samen", doet Geraerts zijn verhaal bij Het Laatste Nieuws.

  "Voor mij kwam het erop neer om in het begin voornamelijk te observeren en te helpen waar mogelijk", vervolgt hij. "Dat dit nu na twee maanden wordt stopgezet, kan ik moeilijk begrijpen. Mijn aanwezigheid en de rol die ik speel binnen de club, kunnen moeilijk in verband gebracht worden met die één op 21 in de wetenschap dat ik hier nog maar pas ben. Ik heb gemerkt dat de functie die ik uitoefende noodzakelijks is binnen een voetbalclub. Maar dan moet de persoon in kwestie wel de tijd krijgen vooraleer dat zijn vruchten kan afwerpen", besluit hij.

  Plaats een reactie

  DeGreatOld +289
  zaterdag 23 september 2017 om 10:53
  Vond zich te goed om naar antwerp te komen. Dus moet hij maar op de blaren zitten. Leve WDD !!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Geraerts verklaart deceptie: "Weinig vakantie, veel stress en slechte resultaten"