Dortmund moet transferbrandje blussen: Ik kan de speler wel begrijpen

Dortmund moet transferbrandje blussen: "Ik kan de speler wel begrijpen"

22-09-2017 14:57

Borussia Dortmund wil geen probleem maken van het opvallende interview van Pierre-Emerick Aubameyang in Frankrijk. De doelpuntenmachine van de Duitsers gaf aan dat hij lichtelijk teleurgesteld is over het uitblijven van een transfer.

Aubameyang werd afgelopen zomer gelinkt aan Real Madrid, Paris Saint-Germain en verschillende clubs uit China, maar een transfer kwam niet van de grond. Daarover deed hij deze week zijn beklag in de Franse pers. "Ik had een afspraak met Borussia dat ik kon vertrekken. Dat is niet gebeurd. Het is een teleurstelling, maar ik ben ook blij om te blijven", zei de Gabonese spits tegen RMC.

Trainer Peter Bosz werd vrijdag op de persconferentie in de aanloop naar het competitieduel van Dortmund met Borussia Mönchengladbach gevraagd naar de situatie. "Aubameyang maakt niet de indruk dat hij teleurgesteld is. Sterker nog, hij is hier zeer tevreden", reageert Bosz, sinds afgelopen zomer hoofdcoach van Dortmund. "Voor de duidelijkheid: ik kan de speler wel begrijpen. Het is goed dat hij zich uitspreekt. Dat is geen enkel probleem voor ons."