Anderlecht-flop kan poen scheppen in China: Zou een geweldige ervaring zijn

Anderlecht-flop kan poen scheppen in China: "Zou een geweldige ervaring zijn"

22-09-2017 14:45
5

Na één seizoen nam Anderlecht afscheid van de Spaanse flankspeler Diego Capel. Die kwam met mooie adelbrieven naar het Astridpark, maar de voormalige Spaanse international kon zich nooit doorzetten en verdween snel uit beeld. Nu lonkt een lucratief avontuur. 

Anderlecht en Capel gingen deze zomer in onderling overleg uiteen. De linkspoot, die amper een jaar eerder overkwam van het Italiaanse Genoa, had geen toekomst meer bij paars-wit. Hij ging op zoek naar een club in thuisland Spanje. "Maar er zijn verschillende omstandigheden geweest die ervoor zorgden dat het niet doorging", verklaart Capel in Marca. Onder meer Almeria had interesse.

Maar er liggen nog wel kansen, want uit China zou er veel interesse zijn. "Indien het effectief zover komt, zou het alvast een geweldige persoonlijke ervaring worden. Het zou ook een sportieve uitdaging zijn, want het is volgens mij een competitie met nog flink wat groeimarge", aldus Capel. Dat er ongetwijfeld een lucratief loon aan vasthangt, speelt natuurlijk ook mee.

Lees ook: Anderlecht-flop is nog steeds een vrije speler