Leko reageert op ontevreden topspeler: Hij weet waarom hij niet speelt

Leko reageert op ontevreden topspeler: "Hij weet waarom hij niet speelt"

22-09-2017 14:15
2

Club Brugge is in de Jupiler Pro League sterk aan het seizoen begonnen, met 18 op 21. Desondanks moet trainer Ivan Leko nog heel wat criticasters overwinnen en enkele ontevreden spelers opmonteren. Zo ook Lior Refaelov, die baalt dat hij niet meer speelt. 

In een interview met Sport/Voetbalmagazine eerder deze week uitte de Israëliër zijn frustraties over zijn statuut als bankzitter. Leko reageerde kort maar duidelijk op de situatie. "Rafa weet waarom ik hem momenteel niet opstel", klonk het vrijdag op de persconferentie. "Hij zal moeten knokken om terug in de ploeg te komen, net zoals iedereen doet. Maar je mag niet vergeten hoe belangrijk ‘Rafa’ al was voor Club in het verleden, hij kan nog heel belangrijk zijn in de toekomst."

Komend weekend staat de 'topper' tegen eerste achtervolger op het programma. Leko is op zijn hoede voor Charleroi. "Felice Mazzu heeft een sterke ploeg, maar wij zijn op dit moment de beste ploeg in België en dat zullen we tonen daar", aldus de ambitieuze Kroaat.

Lees ook: Publiekslieveling Club stevig onder vuur: 'Hij moet zwijgen'