Speler doet zaakwaarnemer Ferrari cadeau: Hij verdient het

  Speler doet zaakwaarnemer Ferrari cadeau: "Hij verdient het"

  vrijdag 22 september 2017 om 12:58

  Emil Forsberg is in een vrijgevige bui na zijn contractverlenging bij RB Leipzig. De Zweedse aanvaller deed zijn zaakwaarnemer een Ferrari cadeau.

  Dat bevestigt Forsberg zelf aan Aftonbladet. Hasan Cetinkay voerde de onderhandelingen met Leipzig en sleepte er een topcontract uit voor zijn cliënt. Forsberg beloonde hem op zijn beurt met een nieuwe Ferrari. "Is dat raar? Ik vind van niet. Hij heeft het verdiend, want hij begeleidt me al sinds het begin bij het kleine Sundsvall", verklaart hij.

  Cetinkaya was geschokt door het peperdure cadeau en wilde de geste van Forsberg in eerste instantie niet aannemen. "Maar ik had geen keus", lacht de zaakwaarnemer. "Emil heeft gedreigd me te verlaten als ik het cadeau niet zou accepteren. Ik ben hem ontzettend dankbaar."

  Forsberg verlengde eerder dit jaar zijn contract tot de zomer van 2022. In dienst van RB Leipzig is de Zweedse vleugelaanvaller uitgegroeid tot één van de beste spelers van de Bundesliga.

  Plaats een reactie

  dakcota +4338
  vrijdag 22 september 2017 om 13:27
  Tja.
  Vind ik leuk
  Gimini +455
  zaterdag 23 september 2017 om 02:58
  Ferrari fanaat zoekt werk als zaakwaarnemer van topvoetballers, af en toe een "cadeautje" is voldoende ....Tel :0032 89 4.........lol
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Speler doet zaakwaarnemer Ferrari cadeau: "Hij verdient het"