Leko trots op zijn jongens: “Wij zijn nu beste ploeg in België”

Leko trots op zijn jongens: “Wij zijn nu beste ploeg in België”

22-09-2017 08:44
3

Ivan Leko is nu al enkele maanden de trainer van Club Brugge. Europees werden hij en zijn jongens snel uitgeschakeld, maar in België gaat het voorlopig voor de wind. In de competitie staat Blauw-Zwart aan de leiding en deze week kwalificeerde Blauw-Zwart zich ook voor de 1/8e finales van de Beker van België. 

Na de 1-5 zege in de beker tegen Roeselare, haalde Leko de loftrompet voor zijn spelers boven. "Het was een erg mooie overwinning, vooral de eerste helft was top”, aldus Leko. “Er was veel beweging, een goede mentaliteit en de juiste focus", noteerde Het Nieuwsblad uit zijn mond. 

"We hadden misschien de moeilijkste tegenstander, want ze staan tweede in 1B. Als je de rest van de resultaten dan ziet, toont dit dat Club Brugge nu de beste ploeg is in België”, stelde Leko nog.

In de competitie staat Club Brugge momenteel aan de leiding met 18 op 21. Enkel van Moeskroen werd verloren. Dit weekend speelt Club Brugge op het veld van Charleroi. De topper tussen de nummers twee en één uit de stand staat zondag op het programma. 

Lees ookClub Brugge speelt op zijn eigen manier toch Europa League