KLASSE: Supporters van Antwerp en Kortrijk slaan de handen in elkaar

KLASSE: Supporters van Antwerp en Kortrijk slaan de handen in elkaar

22-09-2017 08:24

Op de Bosuil is het bijna altijd feest wanneer Royal Antwerp FC speelt. Dat heeft voor een groot deel te maken met de trouwe thuisaanhang van de club. Die zorgt voor de nodige sfeer. Dit weekend moeten de Antwerp-fans het niet alleen doen. Met dank aan de fans van KV Kortrijk. 

Vrijdagavond komen de Kerels op bezoek in Antwerpen. Een mooi moment om er één groot voetbalfeest van te maken, dachten beide clans. 'De supportersclubs van beide teams slaan de handen in elkaar voor een gezamenlijke rood-witte tifo.', klinkt het in Het Laatste Nieuws.

'Tribune drie zal versierd zijn door rood-witte vlakken en onderaan zal Kortrijk een banner ontrollen met de tekst 'Rood en Wit, ons kostbaarste bezit'. De Antwerp-aanhang zal hetzelfde doen met de tekst 'Rood en Wit, de liefdevolle kleuren'. 

Antwerp gaat vrijdagavond op zoek naar de eerste thuiszege van het seizoen. Thuis pakte het tot nu toe twee op negen. Kortrijk pakte dit seizoen op verplaatsing vier op negen. In de algemene stand staat Antwerp momenteel zesde met twaalf punten. Kortrijk heeft drie punten minder en staat op de achtste plaats.