Dendoncker is 'hot' in Duitsland: 'Twee clubs lonken naar middenvelder'

Dendoncker is 'hot' in Duitsland: 'Twee clubs lonken naar middenvelder'

22-09-2017 07:17

Leander Dendoncker wilde afgelopen transferperiode weg bij Anderlecht, maar dat lukte niet. Ondertussen is de interesse in de speler niet gaan liggen. Volgens Het Laatste Nieuws is Dendoncker momenteel erg populair in Duitsland.

Volgens de krant is Dendoncker in beeld bij Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund. 'De twee Duitse topclubs volgen volgens onze informatie de middenvelder van Anderlecht en de Rode Duivels op de voet. De belangstelling wakkerde aan na de goeie prestatie van Dendoncker tegen Bayern München vorige week', klinkt het. 

Ondanks de interesse uit Duitsland is de kans klein dat Dendoncker Anderlecht tijdens de winter al laat gaan. Paars-wit wil zijn sterkhouder nog een volledig seizoen behouden. Volgende zomer wil Anderlecht wel meewerken aan een transfer. Momenteel onderhandelt Anderlecht met Dendoncker over een contractverlenging en opwaardering van zijn contract om de middenvelder te paaien. 

De afgelopen maanden vroeg Anderlecht 38 miljoen euro voor Dendoncker. Volgende zomer zal dat bedrag normaal lager liggen.