Nieuw slachtoffer bij KV Oostende: 'Voormalig Club Brugge-speler krijgt C4'

Nieuw slachtoffer bij KV Oostende: 'Voormalig Club Brugge-speler krijgt C4'

Gepubliceerd: vrijdag 22 september 2017 om 07:06vr 22-09-2017 om 07:06

KV Oostende besliste deze week om afscheid te nemen van Yves Vanderhaeghe. Ook Karel Geraerts staat nu op straat. Dat schrijft Het Belang van Limburg. De 36-jarige Geraerts was pas sinds juli aan de slag bij KV Oostende.

KV Oostende haalde een paar maanden geleden Geraerts binnen als Sportief coördinator. Bij zijn aanstelling sprak voorzitter Marc Coucke nog; "Misschien wordt ­Geraerts wel onze beste transfer." Helaas werd het geen sprookjeshuwelijk aan de kust. De voormalig speler van onder meer Lokeren, Club Brugge en Standard mag nu op zoek naar een andere baan. 

Volgens de krant klikte het niet helemaal. 'Het liep totaal anders. De taakomschrijving van de ex-Rode Duivel was te vaag waardoor Geraerts nooit in zijn rol kwam en zijn plaats niet vond. Ook al zat hij nog in een leerproces. In de spelersgroep kon ­Geraerts bijvoorbeeld niet optreden als verzoener bij verschillende strubbelingen en net die vele irritaties zijn één van de oorzaken voor de 1 op 21 en het trainersontslag van ­Vanderhaeghe.'

Opvallend, Geraerts kwam onlangs nog in het nieuws, omdat zijn zoontje koos voor een avontuur bij Cercle Brugge.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws