'Racing Genk vloekt, transferclausule gaat smak geld kosten'

'Racing Genk vloekt, transferclausule gaat smak geld kosten'

21-09-2017 20:00

Racing Genk verkocht in 2015 Sergej Milinkovic aan Lazio Roma, het kreeg zo negen miljoen euro in het laatje. Genk behield de helft van zijn transferrechten, maar die kan Lazio afkopen voor nog eens negen miljoen. Die achttien miljoen zou echter een peulschil kunnen zijn vergeleken met wat Lazio gaat verdienen...

Het Nieuwsblad citeert Italiaanse bronnen die zeggen dat zelfs Bayern München en Manchester United hem zijn komen scouten in de wedstrijd tegen Genoa. Goal Italia heeft een over een vraagprijs van liefst 120 miljoen euro, maar het lijkt sterk dat iemand dat zal betalen. De Italianen verwachten echter wel een bedrag tussen de 50 en de 70 miljoen euro.

Makelaar Mateja Kezman vertelt op Radio CRC dat een transfer volgende zomer zeker in de lucht hangt. "Clubs uit Madrid, Manchester en Milaan willen hem. Als hij zo blijft voortspelen, zullen er vele contacten zijn met topclubs. We zullen wel zien wat er gaat gebeuren, voorlopig is hij gelukkig met zijn avontuur in Rome. Volgende zomer? Ik kan niet uitsluiten dat hij dan vertrekt."