Knap! Van Damme keert terug na strijd tegen leukemie: Traantje weggepinkt

  Knap! Van Damme keert terug na strijd tegen leukemie: "Traantje weggepinkt"

  donderdag 21 september 2017 om 17:47

  Miguel Van Damme is helemaal terug van weggeweest. De 23-jarige doelman vierde woensdagavond zijn terugkeer na een harde strijd tegen leukemie.

  "Het is een heel mooi gevoel om terug te zijn", reageerde de 23-jarige doelman bij Sporza. "Ik heb al een paar keer gespeeld met de beloften, maar het doet heel veel deugd om opnieuw op het hoogste niveau te spelen."

  De doelman was er anderhalf jaar niet bij, maar kon nu eindelijk terug op een voetbalveld staan. "Ik was een beetje emotioneel. Na de match heb ik een traan weggepinkt. Dat is logisch, want je hebt een heel harde strijd geleverd. Het is wel leuk dat je zo ontvangen wordt. Jammer dat we verliezen. Maar ik heb heel veel steun gekregen van het bestuur, ploegmaats en fans", aldus Van Damme.

  Na een harde strijd tegen leukemie wil hij vooral vooruit kijken. "Ik moet wel nog twee jaar medicatie nemen. Maar dat verdraag ik goed en ook op training heb ik er totaal geen last van. De dokters staan er ook versteld van. Ik ga heel hard mijn best doen op training en zien wat de trainers beslissen. We hebben nog 2 andere goede keepers en komen goed overeen. We zien wel wat er komt", besluit Van Damme.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Knap! Van Damme keert terug na strijd tegen leukemie: "Traantje weggepinkt"