OFFICIEEL: Antwerp beloont sterkhouder met nieuw contract

OFFICIEEL: Antwerp beloont sterkhouder met nieuw contract

21-09-2017 16:17

Antwerp is uitstekend aan het seizoen begonnen, maar kijkt al naar de toekomst. The Great Old beloonde sterkhouder Geoffry Hairemans voor zijn sterke prestaties met een nieuwe contract. De middenvelder verlengde zijn huidige verbintenis met één seizoen, tot 2019.

"Vandaag bindt Royal Antwerp FC een van haar publiekslievelingen langer aan de club. Geoffry Hairemans doet het ook in 1A uitstekend en tekent een contractverlenging tot medio 2019. Hairemans is niet alleen een geboren Antwerpenaar én een jeugdproduct, maar is ook al bezig aan zijn vijfde seizoen voor de club van zijn hart. 'Geoffke Deurne-Noord' speelde in totaal al 110 wedstrijden voor de Great Old (waarvan 83 met inzet), en hoopt daar de komende jaren nog heel wat bij te doen', klinkt het op de officiële website.

Hairemans werd opgeleid op de Bosuil en stootte door naar de eerste ploeg, maar verkaste op jonge leeftijd naar het Nederlandse De Graafschap. Na enkele omzwervingen via onder meer Lierse belandde hij in 2015 terug bij Antwerp, waarmee hij afgelopen seizoen de deur naar de Jupiler Pro League openbeukte.