Tegenslag voor Waasland-Beveren: sterkhouder moet schorsing vrezen

  Tegenslag voor Waasland-Beveren: sterkhouder moet schorsing vrezen

  donderdag 21 september 2017 om 14:30

  Waasland-Beveren ging woensdag met 1-2 winnen op het veld van Lommel United, waardoor het doorstootte in de Croky Cup. Nochtans speelden de bezoekers meer dan een helft met tien man, na de rode kaart voor huurling Isaac Kiese Thelin. Die moet een schorsing vrezen. 

  De Zweedse spits, die geleend wordt van Anderlecht, moest vlak voor rust het veld verlaten. Hij revancheerde zich op de aanvoerder van Lommel, die een overtreding op hem beging. Waasland-Beveren won wel, maar lijkt Thelin even te moeten missen. Het Bondsparket stelde namelijk een schorsing van twee speeldagen voor. 

  Dat is een tegenvaller voor Waasland-Beveren, want Thelin startte uitstekend aan zijn avontuur op de Freethiel. De spits was in twee competitiewedstrijden al goed voor twee doelpunten en drie assists. De komende weken lijkt Philippe Clement het echter zonder de Zweed te moeten stellen.

  Poll

  Wat voor een seizoen gaat Waasland-Beveren draaien?

  (581 stemmen)

  Plaats een reactie

  dakcota +4339
  donderdag 21 september 2017 om 15:44
  voor diegene die alweer paarse bond beginnen te schreewen zoner feiten te kennen, deze schorsing begint pas NA de wedstrijd tegen anderlecht

  ik zeg het maar even hahahah
  Vind ik leuk
  freeman +10184
  donderdag 21 september 2017 om 15:59
  Tellen de rode kaarten opgelopen tijdens een bekermatch dan ook mee voor de competitie ? Of heb ik het dan toch verkeerdelijk voor ?
  Vind ik leuk
  Toca +30461
  donderdag 21 september 2017 om 17:11
  Ja rood wel. Ik dacht gele niet.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Tegenslag voor Waasland-Beveren: sterkhouder moet schorsing vrezen