'Duurste aankoop ooit van Gent onderuit gehaald: 'Een probleem'

'Duurste aankoop ooit van Gent onderuit gehaald: 'Een probleem'

21-09-2017 07:47
5

AA Gent had weinig overschot tegen de amateurvoetballers van Geel. De Buffalo's wonnen met 2-3 en stoten een ronde verder door in de Beker van België. Toch is niet iedereen overtuigd geraakt door de winst.

In Het Nieuwsblad is men vernietigend voor de presatie van Gent. 'Amateurvoetbal was het, wat AA Gent en - begrijpelijk - ASV Geel op de mat brachten. Het tempo: onbestaand. Verzorgde combinaties: nauwelijks. Klasseflitsen: nihil. Kubo worstelt al een heel seizoen met zichzelf en stilaan begint ook Franko Andrijasevic een probleem te worden', klinkt het.

De Kroaat kon amper overtuigen dit seizoen. 'In die mate zelfs dat het ons een raadsel is waarom AA Gent ruim 4 miljoen euro voor de Kroaat neertelde. Want: veel te braaf in de duels, afwezig in het samenspel en al helemaal niet gevaarlijk in de zestien.'

'Ploegmaats schrikken er niet meer van - ook op training geeft de blessuregevoelige Andrijasevic een zwakke indruk. "Hebben ze daar echt zo veel geld voor betaald?", vragen sommigen zich luidop af. Ja...', besluit de krant streng.