Ronaldo-rentree mislukt volledig: geen treffer, geen punt en geen wereldrecord

  Ronaldo-rentree mislukt volledig: geen treffer, geen punt en geen wereldrecord

  woensdag 20 september 2017 om 23:54

  Real Madrid heeft opnieuw averij opgelopen in de top van de Primera División. Ondanks legio kansen en de terugkeer van Cristiano Ronaldo was Real Betis te sterk in het Estadio Santiago Bernabeu: 0-1.

  Het was een klein wonder dat Real Madrid niet tot scoren kwam voor eigen publiek, want aan kansen ontbrak het woensdagavond niet. Vooral in de tweede helft regende het mogelijkheden. Faalden de Real-aanvallers niet, dan was het wel doelman Antonio Adan (ex-Real Madrid) die er nog een achter hand achter kreeg.

  De grootste kansen waren in de slotfase voor Ronaldo en Gareth Bale. Ronaldo, die zijn eerste wedstrijd speelde sinds een schorsing van vijf wedstrijden, schoot een op het oog simpele intikker huizenhoog over, terwijl Bale een schitterende hakbal op de paal zag stranden. In de dying seconds kreeg Real de deksel op de neus: Antonio Sanabria maakte na 94 minuten de 0-1.

  De pijnlijke nederlaag betekent ook dat Real Madrid het wereldrecord van Santos niet weet te overtreffen. Net als de Braziliaanse club in 1963 stokt de teller bij 73 wedstrijden op rij met minimaal één doelpunt. De reeks begon op 30 april 2016. Na vijf competitieduels heeft Real acht punten. Dat zijn er zeven minder dan koploper en rivaal FC Barcelona.

  Poll

  Wie wordt er kampioen in Spanje?

  (367 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Ronaldo-rentree mislukt volledig: geen treffer, geen punt en geen wereldrecord