Invaller Vossen doet onthulling: Bange hartjes bij Club Brugge

Invaller Vossen doet onthulling: "Bange hartjes bij Club Brugge"

20-09-2017 23:33

Club Brugge heeft zich gemakkelijk geplaatst voor de 1/8e finales in de Croky Cup. Het versloeg Roeselare met 1-5. Nochtans waren sommige Bruggelingen een beetje angstig voor de partij...

In zijn interview aan Sporza geeft Jelle Vossen aan dat niemand zo'n gemakkelijke zege had verwacht. "Goed voor ons dat we snel op voorsprong zijn gekomen. Hoe langer het 0-0 blijft in zulke duels, hoe linker het wordt. Om eerlijk te zijn had ik meer tegenstand verwacht, maar door die vroege goals hebben we geen hete avond beleefd. We zijn scherp begonnen en daarna was het een kwestie van uit te spelen. Achteraf lijkt dit een tussendoortje, maar er waren vooraf bange hartjes in Brugge."

Met Charleroi staat er zondag al een nieuwe uitdaging op het programma. "Zondag is er weer een belangrijke wedstrijd en automatisch gaat speelt mee in onze hoofden. Maar ik ben blij dat ik er nog een goaltje kon bijdoen."

Opvallend genoeg roteerde coach Ivan Leko niet tegen Roeselare. "De plaatsen zijn duur en iedereen moet zich bewijzen om bij de kern te horen en in de ploeg te staan. Iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en die scherpte is absoluut aanwezig."