Club Brugge versmacht Roeselare in zinderende eerste helft

20-09-2017 22:15
1

Club Brugge heeft zich erg makkelijk geplaatst voor de volgende ronde van de Croky Cup. Club had amper 40 minuten nodig om Roeselare helemaal af te maken.

Club Brugge leek een lastige loting te hebben, maar dat was maar schijn. De troepen van Ivan Leko klaarden de klus erg snel. Na amper zeven minuten knalde Dennis een bal in de winkelhaak. Roeselare kon niet van de klap bekomen, want Vormer scoorde op het kwartier ook al op pass van Vanaken.

Via opnieuw Dennis en Wesley Moraes breidde Club zijn voorsprong nog uit tot een fraaie 0-4. De tegentreffer van Brouwers, ook nog in de eerste helft, was een pleister op een houten been. Met 1-4 als ruststand was de tweede helft totaal overbodig, behalve dan voor Vossen. De invaller maakte zijn eerste veldgoal van het seizoen en legde de 1-5 eindscore vast.