Racing Genk mag naar volgende ronde, schitterende goal van Pozuelo

Racing Genk mag naar volgende ronde, schitterende goal van Pozuelo

woensdag 20 september 2017 om 21:45

Racing Genk heeft zich geplaatst voor de 1/8e finales van de Beker Van België. Op Cercle Brugge gaf het een snelle voorsprong niet meer weg, Alejandro Pozuelo was de matchwinnaar.

De beslissende fase in de match kwam er na een kwartier. Pozuelo kon doelman Van Damme verrassen met een schot vanop de rand van het strafschopgebied. Even later kon Samatta al de 0-2 maken, maar Taravel blokte hem nog af. Cercle liet zich niet onbetuigd, maar net voor rust kon Bruno van dichtbij niet scoren.

Ook de tweede helft ging mooi op en af. Aidoo én Pozuelo konden de match op slot doen, maar misten allebei hun kans. Aan de overkant kon Mercier dan weer voor de gelijkmaker zorgen, maar ook dat ging niet door. Uiteindelijk bloedde de wedstrijd dood en kon Genk de zege nog relatief makkelijk binnenhalen. 

Plaats een reactie

woensdag 20 september 2017 om 21:55
Weeral moeizaam! Als het tegen een topper in 1B al nauwelijks lukt, dan moet je zeker geen top-3 ambities in 1A uitbazuinen. Tijd voor wat meer bescheidenheid en hard werken.
Vind ik leuk
stama +450
woensdag 20 september 2017 om 22:14
Altijd moeilijke wedstrijden. Vergeet niet de middelen die Cercle er tegenaan heeft gesmeten als satellietploeg van Monaco.... Probleem echter blijft scoren. Spitsen hebben geen vertrouwen. Samatta voelt adem van Ingvartsen en Ingvartsen speelt te gecrispeerd. Duidelijke keuzes dringen zich op om vertrouwen te herstellen. Wanneer komt Karelis terug?Belangrijkste in zulke matchen is winnen en nu maar hopen dat de volgende wedstrijd in Genk is.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Racing Genk mag naar volgende ronde, schitterende goal van Pozuelo