Racing Genk mag naar volgende ronde, schitterende goal van Pozuelo

20-09-2017 21:45
1

Racing Genk heeft zich geplaatst voor de 1/8e finales van de Beker Van België. Op Cercle Brugge gaf het een snelle voorsprong niet meer weg, Alejandro Pozuelo was de matchwinnaar.

De beslissende fase in de match kwam er na een kwartier. Pozuelo kon doelman Van Damme verrassen met een schot vanop de rand van het strafschopgebied. Even later kon Samatta al de 0-2 maken, maar Taravel blokte hem nog af. Cercle liet zich niet onbetuigd, maar net voor rust kon Bruno van dichtbij niet scoren.

Ook de tweede helft ging mooi op en af. Aidoo én Pozuelo konden de match op slot doen, maar misten allebei hun kans. Aan de overkant kon Mercier dan weer voor de gelijkmaker zorgen, maar ook dat ging niet door. Uiteindelijk bloedde de wedstrijd dood en kon Genk de zege nog relatief makkelijk binnenhalen.