Opmerkelijk: 'Aanval op Weiler en ander verhaal zijn verzonnen'

  Opmerkelijk: 'Aanval op Weiler en ander verhaal zijn verzonnen'

  woensdag 20 september 2017 om 21:29

  Anderlecht nam deze week afscheid van René Weiler. Volgens Herman Van Holsbeeck stapte de Zwitser deels zelf op. David Sesa ontkent dat verhaal. Ook het verhaal dat Weiler zou aangevallen zijn door de eigen fans ontkracht de assistent-trainer. 

  Het Zwitserse Blick liet Sesa aan het woord. "Er deden heel wat kwaadaardige verhalen de ronde, welke nul komma nul waarheid bevatten. Bijvoorbeeld dat de ploeg niet meer achter hem stond, of dat hij en zijn vrouw aangevallen zouden zijn. Allemaal verzonnen", klinkt het. 

  Dat Weiler zelf ontslag nam, klopt volgens Sesa niet. "Waarom zou hij ontslag nemen? Hij was succesvol en de ploeg stond achter hem. Heb je de wedstrijd in München met tien man niet gezien? En de laatste drie competitieduels werden niet verloren. Neen, Weiler is zelf ontslagen."

  Sesa kwam mee met Weiler naar Anderlecht. Na het vertrek van de hoofdcoach bleef de assistent wel bij Anderlecht. 

  Plaats een reactie

  dakcota +4339
  woensdag 20 september 2017 om 22:09
  die zal dus ook niet lang blijven, doei sesa
  Vind ik leuk
  donderdag 21 september 2017 om 11:28
  Dat Van Holsbeeck eerder een fritkotuitbater is dan een manager was al langer duidelijk. Bij het verhaaltje van Thelin zakte mijn trots in de schoenen. Vlakaf zeggen dat hij niet het niveau van Anderlecht heeft (leuk voor die jongen, geweldig) en hij enkel gekocht is om door te verkopen. Waar ben je dan in godsnaam mee bezig? Je koopt toch spelers die de club verrijken en beter maken? Hij is verdorie enkel bezig met geld geld geld. En wij fans krijgen elk jaar prijsstijgingen aan onze broek gelapt! Pure onkunde die man, altijd al gezegd.
  [Reactie gewijzigd op donderdag 21 september 2017 om 11:31]
  Vind ik leuk
  Gigi7 +174
  donderdag 21 september 2017 om 14:38
  En dan zijn er nog die aan Van Holsbeeck zijn voeten liggen als die strategisch gezien op 1 dag bij alle zenders en kranten zijn nonsens er gaat in duwen.

  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Opmerkelijk: 'Aanval op Weiler en ander verhaal zijn verzonnen'