Club Brugge-huurling snoert critici de mond: Je kan mij niet afschrijven

  Club Brugge-huurling snoert critici de mond: "Je kan mij niet afschrijven"

  woensdag 20 september 2017 om 18:00

  Club Brugge verhuurde deze zomer Fran Brodic aan SV Roeselare, de kans bestaat dus dat de Kroaat hen woensdagavond opnieuw in de ogen kijkt. Hij wil bewijzen dat hij wél het niveau van Club Brugge aankan.

  In Het Nieuwsblad geeft Brodic aan dat hij zichzelf wel degelijk klaar vindt voor die stap. "Dat ik nog lang niet klaar ben voor het grote werk? Daar ben ik het niet mee eens. Het is makkelijk te zeggen. In de beker tegen Bilzerse Waltwilder scoor ik en geef ik twee assists."

  Zijn zwakke match tegen Beerschot was een flinke teleurstelling. "I was shit, maar de rest van de ploeg speelde evenmin goed. Sindsdien wacht ik op een kans. Je kan me niet afschrijven. Anderen van mijn leeftijd haken af. Ik wil niet opgeven."

  Brodic verzekert dat hij altijd zijn goals zal maken. "Mijn statistieken zijn elk jaar goed. Ik moet iemand hebben die achter mij staat. Mocht ik nu eens vier, vijf wedstrijden na elkaar mijn kans krijgen, pas dan kan je mij beoordelen. Ik geloof in karma en dat mijn geluk zal keren."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Club Brugge-huurling snoert critici de mond: "Je kan mij niet afschrijven"