Antwerp op Play-Off 1-koers? Je mag de kar niet voor de ezel spannen

Antwerp op Play-Off 1-koers? "Je mag de kar niet voor de ezel spannen"

20-09-2017 16:42
1

De terugkeer van Royal Antwerp FC op het hoogste niveau is tot op heden een succesverhaal. De oudste club van het land staat stevig in de top-zes en kwalificeerde zich dinsdag ook nog eens voor de 1/8e finales van de Beker van België. Geen reden om te zweven, vindt Laszlo Bölöni.

Door de 2-0-overwinning tegen Lierse SK blijft Antwerp op twee fronten actief. Vrijdag al wacht KV Kortrijk in de Jupiler Pro League. Als The Great Old dat duel weet te winnen, zet het weer een (vroege) stap richting Play-Off 1. "Maar in Frankrijk luidt er een gezegde: 'Je mag de kar niet voor de ezel spannen'. Wat wil zeggen dat je niet mag vooruitlopen op de zaken", gaf Bölöni even taalles op de afsluitende persconferentie, meldt ATV.

"We moeten eerst de wedstrijd winnen, en dan ... Maar dat zijn allemaal hypothetische vragen. En ik, ik wantrouw hypothetische vragen. Ik ben niet verrast dat we het zo goed doen, daar werk ik voor. Maar het maakt me wel gelukkig natuurlijk. Ik zie mezelf als een persoon die erg ambitieus en trots is. Dat is mijn brandstof", besluit de trainer.