'Smerig detail in egostrijd tussen Cavani en Neymar: 1 miljoen euro op het spel'

'Smerig detail in egostrijd tussen Cavani en Neymar: 1 miljoen euro op het spel'

20-09-2017 15:20

Volgens L'Equipe is het helemaal niet verrassend dat Edinson Cavani en Neymar afgelopen weekend ruzie kregen over een te nemen penalty. Volgens de Franse sportkrant staat er namelijk een miljoen euro op het spel voor de Uruguayaanse aanvaller van Paris Saint-Germain. 

De internationale pers smult al enkele dagen van de ruzie tussen Cavani en Neymar. De Braziliaanse recordaankoop van Paris Saint-Germain werd kwaad toen zijn collega-aanvaller weigerde om een penalty af te staan. Cavani ging zelf achter de bal staan en miste. Neymar zou zó boos zijn, dat hij zelfs het vertrek van de routinier eist.

L'Equipe weet dat Cavani een bonus van liefst een miljoen euro bovenop zijn toch al torenhoge salaris ontvangt wanneer de spits topscorer wordt van de Ligue 1. Vooralsnog tekende Cavani, die vorig seizoen bovenaan het Franse topscorersklassement eindigde, voor zeven treffers in zes duels. Neymar hijgt hem in de nek met vier goals. 

Reactie PSG
De communicatieafdeling van PSG doet er ondertussen alles aan om ruzie tussen Neymar en Cavani te bagatelliseren. In een statement laat president Nasser Al-Khelaifi woensdag weten dat er 'niets aan de hand is'. "De media blaast dit op. Er zijn geen problemen."