PROMO! Pak TIEN KEER JE INZET bij doelpunt van onstopbare Mertens!

PROMO! Pak TIEN KEER JE INZET bij doelpunt van onstopbare Mertens!

20-09-2017 12:06

Het seizoen duurt nog lang, maar het lijkt er op dat Juventus in Italië eindelijk weer een serieuze uitdager heeft voor het behalen van de landstitel: SSC Napoli is al tijden zeer goed in vorm en lijkt dit seizoen écht mee te dingen in de Serie A. In een midweekse speelronde wacht een uitduel met Lazio Roma.

WEDTIP! Mertens blijft scoren voor Napoli: 10(!) keer je inzet voor doelpunt tegen Lukaku! KLIK HIER!

Napoli zal ongetwijfeld met veel vertrouwen naar dit duel toeleven: niet alleen omdat de prestaties al tijden zeer goed zijn, ook omdat het in de persoon van Dries Mertens momenteel dé man in vorm in de gelederen heeft. Mertens scoorde tijdens de laatste 5 duels voor Napoli 5 keer, een gemiddelde van 1 goal per wedstrijd dus voor de Belg. Mertens gaat dus zeer goed mee in de flow van Napoli, dat als een tierelier gaat.

Napoli won de laatste 9 competitieduels namelijk allemaal, en scoorde tijdens de laatste 8 competitieduels minimaal 3 treffers. Ook van de komende tegenstander, Lazio, heeft het de laatste seizoenen zeer weinig te vrezen. Lazio wist namelijk al 6 (!) thuisduels op rij niet meer te winnen van Napoli. Van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen eindigden er bovendien 3 in een overwinning voor de club uit Napels, terwijl het 1 keer gelijk werd.

Alle ingrediënten zijn dus in huis voor wederom een zege van Napoli op Lazio, mét een treffer van Mertens: de bookmaker heeft een promotie klaar waarbij je 10 keer je inzet krijgt wanneer Mertens scoort. Op basis van de hiervoor genoemde statistieken is dat zéker niet ondenkbaar. Wij voorspellen dan ook uiteindelijk een 1-3 uitzege voor Napoli – mét een treffer van Mertens!

Matchfacts:

  • Napoli won de laatste 9 competitieduels allemaal;
  • Napoli won 3 van de laatste 4 onderinge ontmoetingen met Lazio, 1 keer werd het gelijk;
  • Lazio wist al 6 (!) thuisduels op rij niet meer te winnen van Napoli;
  • Napoli wist tijdens de laatste 8 competitieduels telkens minimaal 3 keer te scoren;
  • Dries Mertens scoorde 5 keer voor Napoli in de laatste 5 gespeelde wedstrijden.


WEDTIP! Mertens blijft scoren voor Napoli: 10(!) keer je inzet voor doelpunt tegen Lukaku! KLIK HIER!

Hoe speel je mee:
1. Klik op één van de linkjes in dit artikel;
2. Kies de juiste wedstrijd en de daarbij behorende weddenschap;
3. Bepaal je inzet en speel mee!