Klopp woest: Dit maakt me heel, héél ziek. Het is voor mij moeilijk te begrijpen

Klopp woest: "Dit maakt me heel, héél ziek. Het is voor mij moeilijk te begrijpen"

20-09-2017 10:59
1

Jürgen Klopp is enorm teleurgesteld over de uitschakeling van Liverpool in de League Cup. Dinsdagavond gingen The Reds, zonder Simon Mignolet, met 2-0 onderuit bij Leicester City. De manier waarop zijn team verloor, frustreert de Duitse manager. 

"Als we op deze manier goals tegen krijgen, wordt het behoorlijk lastig...", zei Klopp na de wedstrijd voor de camera van Sky Sports. "We hadden drie keer moeten scoren, maar zo lang je dat niet doet, moet je wél goed verdedigen."

"Dat we op deze manier goals incasseren, maakt me heel, héél ziek. Het is voor mij moeilijk te begrijpen. Standaardsituaties verdedigen is een issue bij ons, dat is al langere tijd zo. Maar nu krijgen we doelpunten tegen uit een afvallende bal en uit een inworp."

"Het is vervelend om op deze manier doelpunten tegen te krijgen. We zijn nog steeds een goed team, maar helaas voelt dat op dit moment niet zo." Liverpool won in september nog geen enkele wedstrijd. Manchester City was onlangs met 5-0 te sterk en er werd gelijk gespeeld tegen Watford, Sevilla en Burnley.