Vanderbiest jammert na nederlaag tegen Antwerp: Hadden kunnen voorstaan

Vanderbiest jammert na nederlaag tegen Antwerp: "Hadden kunnen voorstaan"

19-09-2017 23:14

Antwerp heeft zijn zestiende finale in de Beker van België gewonnen. The Great Old versloeg Lierse met 2-0. Na een zwakke start in de competitie zijn de Pallieters dus ook vroeg uitgeschakeld in de beker. Beide trainers waren het op de persconferentie na de wedstrijd met elkaar eens.

Frederik Vanderbiest zag een sterk Lierse in de eerste helft. "In de eerste helft vormen we een sterk blok en vangen we Antwerp goed op. Met een beetje meeval kunnen we zelfs voorstaan bij de rust", aldus de Lierse-coach. "Na rust gaat Antwerp dominanter voetballen en legt Hairemans er twee mooi op de stropdas van zijn ploegmaats", aldus Vanderbiest over zijn ex-poulain.

Laszlo Bölöni kon zich vinden in de analyse van zijn Lierse-collega. "In de eerste helft had Lierse inderdaad enkele mooie kansen. Na rust zijn we inderdaad beter gaan voetballen. Een verdiende overwinning dus. Toch wil ik Lierse graag feliciteren voor de manier waarop ze deze wedstrijd aanpakten", toont de Antwerp-coach respect voor de tweedeklasser.