Antwerp bekert verder, Lierse kraakt pas in de slotfase

19-09-2017 22:18

Royal Antwerp FC heeft zich dinsdag geplaatst voor de 1/8e finales van de Beker van België. Op de Bosuil versloeg het Lierse SK met 2-0. Pas in het laatste verschil kon The Great Old het verschil maken tegen de staartploeg van de Proximus League.

Bölöni liet gunde twee jongens hun debuut. Buta en Ardaiz mochten starten. Ook Van Damme stond in de basis bij Antwerp. Bij de bezoekers moest Binst vanaf de bank toekijken. Vorig seizoen hielp hij Antwerp nog mee aan promotie.

In de eerste 45 minuten viel er op het veld te weinig te beleven. De 0-0 ruststand was dan ook niet meer dan logisch. Na de rust stak Antwerp een tandje bij. Dat leverde heel wat corners op. BIj de veertiende corner was het eindelijk raak voor de thuisploeg. Borges kopt Antwerp na 73 minuten op voorsprong. Arslanagic zette goed vijf minuten voor het einde de eindstand op het bord. Na een krul van Hairemans tikte Arslanagic aan de eerste paal binnen.

Na de match bouwden de fans van Antwerp een feestje op de Bosuil.