Speelt KV Oostende op de verrassing? Dan gaan we evaluatie maken

Speelt KV Oostende op de verrassing? "Dan gaan we evaluatie maken"

19-09-2017 20:15
1

KV Oostende heeft Yves Vanderhaeghe de laan uitgestuurd. De trainer kreeg tien speeldagen respijt, maar Oostende trok die belofte kennelijk in. Adnan Custovic neemt nu de honneurs waar en blijft sowieso een tijdje aan.

De 39-jarige Custovic blijft sowieso enkele weken in het zadel bij de kustploeg. "In de vooravond hadden we ook al een gesprek met assistent-trainer Adnan Custovic. Hij neemt in eerste instantie de taken van Yves Vanderhaeghe over voor de bekerwedstrijd tegen Union. We geven hem de kans om zijn eigen accenten te leggen en zullen aan de interland-break met hem een eerste evaluatie maken", vertelt sportief manager Luc Devroe op de officiële website. 

Devroe weet heel goed wat hij in de komende weken wil zien van Custovic. "Prioritair is nu het vuur opnieuw in de ploeg te krijgen en zo snel mogelijk met een aantal overwinningen van die laatste plaats weg te komen. En uiteraard willen we in eerste instantie een ronde verder in de bekercompetitie. Dus willen we een scherp KVO zien morgen tegen Union."

De namen van Frank Vercauteren en Christoph Daum circuleren al, maar afgaande op de reactie van Devroe is dus ook T2 Custovic niet kansloos voor de positie.