Het geeft ons de kans om dingen weer recht te zetten

"Het geeft ons de kans om dingen weer recht te zetten"

19-09-2017 19:29

Het is nog niet het seizoen van KRC Genk. Afgelopen weekend verloor het nog de derby van Sint-Truiden. Na de 2-1 nederlaag is Albert Stuivenberg uit op eerherstel. Dat moet er woensdag komen in de Beker van België.

Woensdag trekt Genk naar het Jan Breydelstadion. Daar wacht een ontmoeting met Cercle Brugge. Stuivenberg onderschat de ploeg uit de Proximus League niet. "Cercle is een ploeg waar veel voetballend vermogen inzit. Zeker aanvallend en op het middenveld. Ze hebben goede buitenspelers met veel diepte in het spel", aldus Stuivenberg op de website van KRC Genk.

Volgens de Nederlander heeft Cercle Brugge nog heel wat kwaliteiten. "Het is zeker geen ploeg die opportunistisch speelt, ze proberen best wel van achteren uit te bouwen. Er is een goede mix van ervaring en jong geweld aanwezig. Best wel een stevige tegenstander voor ons."

Lef en overtuiging
Na de nederlaag op Stayen heeft Genk iets recht te zetten. "Het was niet gemakkelijk om na het verlies van zaterdag snel weer fris vooruit te werken naar een wedstrijd. Daarom ben ik ook tevreden dat de volgende opdracht er weer snel aankomt. Het geeft ons de kans om dingen weer recht te zetten. Ik ben er zeker van dat als wij met lef en overtuiging spelen het moet lukken tegen Cercle Brugge", aldus nog Stuivenberg. 

Lees ook: Stuivenberg neemt geen risico voor verplaatsing naar Brugge