Doet Bayat het weer voor Anderlecht? 'Deed al meerdere onmogelijke zaken'

Doet Bayat het weer voor Anderlecht? 'Deed al meerdere onmogelijke zaken'

19-09-2017 18:04
7

Anderlecht is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Het is een publiek geheim dat het bestuur van paars-wit graag Hein Vanhaezebrouck wil strikken. Er is evenwel een groot probleem. Vanhaezebrouck ligt nog onder contract bij KAA Gent. Volgens Alexandre Teklak kan dat euvel worden opgelost door Mogi Bayat.

Al enkele jaren is Bayat een graag geziene gast in Brussel. De makelaar realiseerde al enkele mooie transfer voor Anderlecht. Volgens Teklak kan Vanhaezebrouck de volgende worden. "Bayat is goed bevriend met Anderlecht en KAA Gent", trapt de analist een open deur in bij La Dernière Heure. "Daarom denk ik dat er een deal kan komen."

Vanhaezebrouck halen, wordt geen eenvoudige en goedkope opdracht. "Bayat heeft in het verleden al meerdere 'onmogelijk' zaken mogelijk gemaakt. Vanhaezebrouck heeft de stijl voor Anderlecht en heeft ook ervaring op het hoogste niveau, met die campagne in de Champions League."

Bij KAA Gent kreeg Vanhaezebrouck de laatste tijd ondanks een mindere periode veel steun van het bestuur. Teklak twijfelt aan die waarheid. "Er zijn wel degelijk spanningen tussen Michel Louwagie en Vanhaezebrouck. Slechts de helft van het bestuur wil hem niet weg."

Lees ook: Mag Anderlecht stiekem dromen? "Hij staat er open voor"